Szállítási és fizetési információk

 

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti, munkaidőben 8 és 17 óra között Magyarország területén. A második kézbesítési kísérlet ingyenes.

A szállítás a megrendelés teljes összegének kifizetésétől számított 2-5 munkanapon belül történik. A csomag kiszállításának várható időpontjáról a futárszolgálat sms-ben értesítést küld Önnek.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Belföldre történő szállításnál banki átutalás esetén:

Csomagsúly

Fuvardíj / Csomag (Ft)

1,1–2kg

2100

2,1–3 kg

2290

3,1–5 kg

2480

5,1–10 kg

2670

10,1–15 kg

2860

15,1–20 kg

3050

20,1–25 kg

3240

25,1–30 kg

3430

30,1–40 kg

3620

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A pontos szállítási költséget a program a rendelés véglegesítése előtt automatikusan kalkulálja. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

FIZETÉSI MÓDOK

A rendelési folyamatban a következő fizetési módok közül választhat:

  • Online, azonnali fizetés (Simplepay szolgáltatón keresztül)
    Ez esetben a rendelés leadását követően a Simplepay felületére irányítjuk, ahol a bankkártyája adatainak megadásával lehetősége van azonnal kifizetni a rendelés összegét. További tájékoztatót a honlap alján, a Simplepay logóra kattintva olvashat.
  • Banki utalás (Simplepay szolgáltatón keresztül)
    Ez esetben a rendelés leadását követően a Simplepay felületére irányítjuk, ahol megjelenítésre kerülnek a pontos utalási adatok. Az utalást saját internetbankjából vagy mobiltelefonos applikációjából tudja teljesíteni. Kérjük, utaláskor ügyeljen a helyes bankszámlaszám és megjegyzés megadására! (Bizonyos bankok applikációjában lehetőség van egy, ezen az oldalon megjelenő QR-kód beolvasására is, amivel elkerülheti az utalási adatok begépelését.)  A rendelés leadásától kezdve 24 óra áll rendelkezésre az utalás véglegesítéséhez. További információt a honlap alján, a Simplepay logóra kattintva olvashat.

A rendelés összegéről szóló számlát vagy a csomaggal együtt küldjük el Önnek; vagy a rendelés feldolgozása során, az összeg beérkezését követően küldjük el a rendeléskor megadott (a fiókjához tartozó) email címre.

Az összeg beérkezését követően azonnal intézkedünk, hogy a csomag minél előbb eljusson Önhöz.