Örülj minden napnak! – E-KÖNYV

Hogyan legyél elégedett a hét minden napján!

Szerző: Joel Osteen Kiadó: Patmos Records

Az ekönyvek megtekintéséhez kattintson a következő linkekre:

A hit mindig a jelenben működik. Éppen ezért ennek megfelelően kell alakítanunk az életszemléletünket is. A hit azt mondja: Kíváncsian várom, milyen áldásokat tartogata mai napon számomra. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, amiért ma is lélegzem. Örülök, mert van családom, egészségem és lehetőségeim. Rengeteg okom van a boldogságra... Ezen a hozzáálláson még akkor sem szabad változtatnunk, ha bizonyos körülmények és nehézségek esetleg ellentmondani látszanak a hitünknek... Nekünk az a feladatunk, hogy megőrizzük a boldogságot, mert a bo...

A hit mindig a jelenben működik. Éppen ezért ennek megfelelően kell alakítanunk az életszemléletünket is. A hit azt mondja: Kíváncsian várom, milyen áldásokat tartogata mai napon számomra. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, amiért ma is lélegzem. Örülök, mert van családom, egészségem és lehetőségeim. Rengeteg okom van a boldogságra... Ezen a hozzáálláson még akkor sem szabad változtatnunk, ha bizonyos körülmények és nehézségek esetleg ellentmondani látszanak a hitünknek... Nekünk az a feladatunk, hogy megőrizzük a boldogságot, mert a boldogság is választás kérdése. Csakis rajtunk áll, hogy alakul a jövőnk: válasszuk tehát az örömöt, az áldást, a prosperitást és a győzelemet minden nap. - Joel Osteen (részlet az ÖRÜLJ MINDEN NAPNAK! című könyvből)

Az örülj minden napnak! című könyv hét része - azon belül mind a huszonhét fejezete - csupa olyan témával foglalkozik, amelyek nélkülözhetetlenek a boldogság és elégedettség megőrzéséhez a mindennapokban. A könyv az alábbi témaköröket taglalja részletesen:

- Ne adjuk másnak az erőnket
- Tudjuk, mire kell nemet mondani
- Élet mankók nélkül
- Az utazáshoz kézipoggyász is elegendő
- Nevessünk sokat
- Engedjük megvalósulni az álmokat
- Élni öröm

Az ekönyvek megtekintéséhez kattintson a következő linkekre:

Szerző Joel Osteen
Alcím Hogyan legyél elégedett a hét minden napján!
Eredeti cím Every day a friday
Fordította Kocsis Nóra, Petrőcz Katalin
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2013-04-21
Kiadás 2.kiadás
Oldalszám 365
Nyelv magyar
Kötés e-könyv
itunes link http://books.apple.com/us/book/id6446148735
googleplay link https://play.google.com/store/books/details?id=IWftDwAAQBAJ

Küldjön be értékelést a termékkel kapcsolatban!