Párhatárok

Határaink a házasságban

Szerző: Dr. Henry Cloud és Dr. John Townsend Kiadó: Harmat Kiadó

3.500 Ft

Döntéseink, melyek erősíthetik vagy gyengíthetik a szeretetkapcsolatot.
Mikor mondjunk igent, és mikor mondjunk nemet a párunknak, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kapcsolatunkból?
„Könyvünk a szeretet előmozdításáról, elmélyítéséről és helyreállításáról szól. Arról, hogy a szabadság és a felelősség egyensúlya miként biztosít olyan környezetet a házasságban, amely kedvez a szeretet növekedésének. Fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban a határok, azaz személyes birtokhatáraink, amelyek egyszerre szükségesek a szeretetkapcsolat ...

Készletinfó: Készleten

Döntéseink, melyek erősíthetik vagy gyengíthetik a szeretetkapcsolatot.
Mikor mondjunk igent, és mikor mondjunk nemet a párunknak, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kapcsolatunkból?
„Könyvünk a szeretet előmozdításáról, elmélyítéséről és helyreállításáról szól. Arról, hogy a szabadság és a felelősség egyensúlya miként biztosít olyan környezetet a házasságban, amely kedvez a szeretet növekedésének. Fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban a határok, azaz személyes birtokhatáraink, amelyek egyszerre szükségesek a szeretetkapcsolat fejlődéséhez és a felelősségvállaláshoz.”
A kezdeti vonzalom és meghittség után a legtöbb párkapcsolatban felszínre kerülenk a különbségek, az eltérő igények, elképzelések, nézőpontok – és ezzel együtt a konfliktusok is. A nemzetközi sikerű Határaink-sorozat népszerű terapeuta szerzőpárosa ezúttal a párhatárokat vizsgálja. A praxisukból vett példákon keresztül mutatják be, hogy a megfelelő személyes határok hogyan segítenek a pároknak a kommunikációban, az egymás iránti tisztelet fenntartásában, a különbségek és a konfliktusok kezelésében és abban, hogy felelősséget vállaljanak önmagukért és a kapcsolatukért.

Szerző Dr. Henry Cloud és Dr. John Townsend
Alcím Határaink a házasságban
Eredeti cím Boundaries in Marriage
Fordította Gulyás Melinda
Kiadó Harmat Kiadó
Kiadás dátuma 2020-01-01
Oldalszám 256
Nyelv magyar
Kötés puha

Küldjön be értékelést a termékkel kapcsolatban!