Gyűrű-Kúra

A sikeres házasság kézikönyve kezdőknek, házasoknak és újrakezdőknek

Szerző: Mihalec Gábor Kiadó: Harmat Kiadó

4.500 Ft

A Gyűrű-kúra kihagyhatatlan olvasmány házasságra készülőknek, de haszonnal forgathatják a párkeresők és azok is, akik már több éve összekötötték az életüket. A boldog, élethosszig tartó házasság tíz kulcsfontosságú összetevőjét veszi nagyító alá a szerző, miközben tudatos, közös munkára biztatja a párokat. Ehhez nemcsak elméleti segítséget kapnak, hanem gyakorlatokat, kérdéssorokat, teszteket is, hogy kezükbe vehessék kapcso...

Készletinfó: Átmeneti készlethiány

A Gyűrű-kúra kihagyhatatlan olvasmány házasságra készülőknek, de haszonnal forgathatják a párkeresők és azok is, akik már több éve összekötötték az életüket. A boldog, élethosszig tartó házasság tíz kulcsfontosságú összetevőjét veszi nagyító alá a szerző, miközben tudatos, közös munkára biztatja a párokat. Ehhez nemcsak elméleti segítséget kapnak, hanem gyakorlatokat, kérdéssorokat, teszteket is, hogy kezükbe vehessék kapcsolatuk sorsát, és az akadályokat lépcsőfokokká változtassák.

A könyv anyagát közel huszonöt év házasság személyes tapasztalata, valamint számos párral folytatott tanácsadói és terápiás beszélgetés ihlette. Hátterét megalapozott kutatások eredményei képezik, az élő tréning hatékonyságát pedig tudományos vizsgálat igazolta.

Az új, felfrissített kiadást a 2004-ben megtartott első Gyűrű-kúra tréning óta született szakmai felismerésekkel és új fejezetrészekkel bővítette ki a szerző, így a mai párok is időtálló, hiteles és nélkülözhetetlen vezérfonalat kaphatnak a kezükbe.

Szerző Mihalec Gábor
Alcím A sikeres házasság kézikönyve kezdőknek, házasoknak és újrakezdőknek
Kiadó Harmat Kiadó
Kiadás dátuma 0000-00-00
Kiadás harmadik, átdolgozott kiadás
Oldalszám 246
Nyelv magyar
Kötés FÜLES, KARTONÁLT

Küldjön be értékelést a termékkel kapcsolatban!