Legkisebbek Bibliája

Szerző: Gwen Ellis Kiadó: Patmos Records

5.490 Ft 2.745 Ft

A Legkisebbek Bibliája könyvben a gyermekek játékos formában ugyan, de a lehető legtöbbet tudnak meg Istenről és a bibliában található történetekről.
A könyvben található:
40 bibliai történet, melyeket a szerző rövidített formában ismertet meg a kicsikkel. Számos ó- és újszövetségi történet: többek között a Teremtés, Noé, Ábrahám, Mózes és Jézus története. Kreatív ötletek szülők számára arra vonatkozólag, hogyan lehetséges még valósághűbben bemutatni gyermekeik számára a bibliai történeteket. Így arra is lehetőség nyílik, hogy ...

Készletinfó: Készleten

A Legkisebbek Bibliája könyvben a gyermekek játékos formában ugyan, de a lehető legtöbbet tudnak meg Istenről és a bibliában található történetekről.
A könyvben található:
40 bibliai történet, melyeket a szerző rövidített formában ismertet meg a kicsikkel. Számos ó- és újszövetségi történet: többek között a Teremtés, Noé, Ábrahám, Mózes és Jézus története. Kreatív ötletek szülők számára arra vonatkozólag, hogyan lehetséges még valósághűbben bemutatni gyermekeik számára a bibliai történeteket. Így arra is lehetőség nyílik, hogy a szülők még több időt tölthessenek csemetéikkel. A színes illusztrációk és mesefigurák megragadják a gyerekek figyelmét.
A Legkisebbek Bibliája nagyszerű eszköz arra, hogy már a legkisebb korosztályban is egy egész életre szóló szeretetet hozzon létre Isten és az Ő igéje felé.
A könyv szerzője, Gwen Ellis ismert előadó és tizenhárom gyermekeknek szóló könyv írója. 

Szerző Gwen Ellis
Eredeti cím Read and Share Toddler Bible
Fordította Joób Viktória
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2012-01-01
Kiadás 4. kiadás
Oldalszám 192
Nyelv magyar
Kötés Puha kötés

Küldjön be értékelést a termékkel kapcsolatban!