Ez élet sötétsége

Szerző: Frank E. Peretti Kiadó: Patmos Records

3.990 Ft

A nyolcvanas évek derekán született lebilincselően izgalmas könyv, amely mit sem veszített aktualitásából.

„Ashton városban egy darabig minden a szokott kerékvágásban zajlik. De aztán egy szkeptikus újságíró és egy imádkozó lelkész titokzatos jelenségekre figyel fel. Nyomozásuk során hirtelen egy New Age összeesküvés kellős közepébe csöppennek, melynek célja az emberi tudat kontrollálása. Ádáz küzdelem alakul ki a jó és a gonosz, a mennyei seregek és a démonvilág ...

Készletinfó: Készleten

A nyolcvanas évek derekán született lebilincselően izgalmas könyv, amely mit sem veszített aktualitásából.

„Ashton városban egy darabig minden a szokott kerékvágásban zajlik. De aztán egy szkeptikus újságíró és egy imádkozó lelkész titokzatos jelenségekre figyel fel. Nyomozásuk során hirtelen egy New Age összeesküvés kellős közepébe csöppennek, melynek célja az emberi tudat kontrollálása. Ádáz küzdelem alakul ki a jó és a gonosz, a mennyei seregek és a démonvilág között.”

Frank E. Peretti a szellemi harc és a láthatatlan világ úttörő regényírójaként számos bestseller mű szerzője. Az Ez élet sötétsége megjelenése óta több, mint 2,7 millió példányban fogyott el. Magával ragadó történet, mely éles képet tár elénk a szellemi harc és az ima szükségességéről.

Szerző Frank E. Peretti
Eredeti cím This Present Darkness
Fordította Vékey Ádám
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2017-11-21
Kiadás Második javított kiadás
Oldalszám 403
Nyelv magyar
Kötés puha

Küldjön be értékelést a termékkel kapcsolatban!