Könyvajánló
Lester Sumrall: Életem
2024. január 22. Írta: Eckerné Kovács Tímea

Sámuel, Pál apostol, Jónás, a tizenkét tanítvány, és még sorolhatnánk azokat a különböző korban élt, különböző pályát befutott bibliai szereplőket, akiknek történetei mind visszaköszönnek ebben a kalandos életrajzban! Vajon mi köti össze őket? Egyetlen név: Lester Sumrall. Az ember, akinek a szolgálata egyértelműen az Istentől kapott látás alapján bontakozott ki.

Édesanyja már a születése előtt eldöntötte, hogy fia prédikátor lesz. Fiatal fiúként megvetette, sokszor megkárosította a prédikátorokat. Szorult helyzetében Isten szolgálata és a biztos halál között kellett választania. Döntése után szinte üres kézzel állt Isten szolgálatába, de engedelmessége következtében a világ minden táján tömegeket érintett meg Isten szeretete. Miközben Amerikától Ázsiáig vitte az örömhírt, az isteni gondoskodás személyes életében is gyümölcsözővé tette őt.  
Egyetlen életben megannyi bibliai kaland, vészhelyzet és megmenekülés, kudarc és siker, átok és áldás köszön vissza. Töretlen hite és kitartása nagyszerű példája a mai kor bibliai hőseinek. Lester Sumrall életrajzában hiteles képet kaphatunk arról, hogy Isten munkája korántsem ért véget az Apostolok cselekedeteivel, ma is ugyanolyan eleven módon avatkozik be a Szent Szellem azoknak az életébe, akik teljes bizalommal szánják oda magukat Isten szolgálatára, Krisztus evangéliumának hirdetésére.

Image-Description
A Patmos Records kiadóról

A Patmos Records 2010-ben alakult és jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Tovább

Ez is tetszeni fog
Image-Description
Bibliai Atlasz gyerekeknek

A Bibliai Atlasz hasznos kiegészítője a hitoktatásban használt Biblia világa sorozatnak, de a kezdő Biblia-tanulmányozóknak is.

2024. február 14.
Image-Description
Felvértezve

Bátran ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnének még több jártasságot szerezni korunk fontos és vitatott témáiról, így szeretnének aktívabban részt venni a közéletben, vagy akik csak az említett témák fontosságát szeretnék megérteni, ezzel bővítve ismeretüket.

2024. február 6.
Image-Description
CSELSZÖVŐ

Humoros, elgondolkodtató, érdekfeszítő, történelmi kérdéseket feszegető, magával ragadó, izgalmas és cselekménydús. Így tudnám jellemezni Tarjányi Péter és Dosek Rita Elhallgatott évszázad trilógiájának második részét.

2024. január 25.
Image-Description
Szeretet és tisztelet a családban

Jó szívvel ajánlom elolvasásra a könyvet nemcsak a gyakorló szülőknek, hanem azoknak is, akik még ezelőtt az örömteli, izgalmas kihívás előtt állnak.

2024. január 15.
Image-Description
Az isteni gyógyulás hét alapelve

Amilyen kicsi és vékony ez a könyv, annál tartalmasabb. Nagyon!

2024. január 9.
Image-Description
Az élő Istennel jártam

Ritkán látni CSUPA NAGYBETŰVEL írt címet, különleges cím egy különleges ember különleges életéről.

2024. január 2.