Gyermekkönyv
A teljes illusztrált Bibliai Szótár gyerekeknek
2023. november 14. Írta: Patmos

Meghatározások A-tól Z-ig, amelyek segítenek megérteni a Bibliát

Már az első szó, amit leír, nagyon fontos minden ember életében. Abba: ez egy héber kifejezés, hasonlít az apu, papa szavakhoz. Egy szerető gyermek becézi így az apját, akihez gyengéd és szoros viszony fűzi.  Ha már így gondolunk a teremtő Istenre, hogy Ő az apánk, aki újjászült bennünket, csodálatos világ tárul elénk, rengeteg lehetőséggel a hitben járásban, megújulásban, szeretetben.
A könyv több bibliai, keresztény kijelentést is tartalmaz, amit a gyerekek elolvashatnak, tanulhatnak belőle, jobban megismerhetik a bibliai történeteket. ABC sorrendben kikereshetjük a számunkra ismeretlen szavakat, neveket, hogy megismerjük a történeteket. A pontos térképekkel bemutatja történelmi helyszíneket, hogy hol játszódtak a bibliai események, ebből is láthatjuk, hogy ezek valóságosan megtörtént események. A nagy méretű, kemény fedélen puha, szivacsos borítás színvonalassá teszi a könyvet, nem is beszélve a rengeteg színes rajzról, amelyek segítenek a szavak megértésében.

Image-Description
A Patmos Records kiadóról

A Patmos Records 2010-ben alakult és jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. Tovább

Ez is tetszeni fog
Image-Description
Dude Perfect

101 trükk, tipp és menő tény – Életbölcsességek és vizespalack trükkök

2023. november 14.
Image-Description
A Biblia növényei

„Én pedig mint zöldellő olajfa Isten házában, bízom Isten kegyelmében mindörökkön-örökké.” Zsoltárok könyve 52:10

2023. október 3.
Image-Description
Kerül, amibe kerül

Akcióterv, hogy mindig készen állj! Isten arra rendelt, hogy krisztusi életet éljünk. A mennyei Atyánk készen áll, hogy magához öleljen, amikor befutunk a cél­ba. Addig viszont harcolnunk kell, méghozzá együtt!

2023. október 3.
Image-Description
Mission Possible

Ha úgy olvasod el ezt a könyvet, hogy nem ismered Jézust olyan személyes módon, mint ahogy én írtam róla, de szeretnéd így ismerni, akkor olvass tovább!

2023. október 3.